SHOP MY CURRENT FAVORITES


Maybelline Instant Age Rewind

I förra veckan var jag inne i en affär vi har precis nere på gatan där man kan köpa i praktiskt taget allt som finns. (Rite Aid) Plockade med mig ett par tidningar och denna concealern från Maybelline New York som jag varit så nyfiken på att prova då jag sett en del personer på youtube som använder denna eller liknande. Denna betalade jag ca 70 kronor för, hemma i Sverige kostar den dock runt 100, ni kan köpa den här.

Last week I went into Rite Aid that I have just down the street and picked up some magazines along with this little thing. Maybelline Instant Age Rewind Concealer which I have been curioss about for a while after seeing you tubers use this one or similar ones.  This costs around 9 dollars in a drug store or anywhere else you may find it. You can buy it online here. (US)

IMG_9016

Toppen består utav en mjuk runt liten svamp, om man vrider så kommer concealern ut och in i svampen. Detta är både bra och dåligt, svampen gör att det lätt appliceras och blir jämnt, men det är en bakteriesamlare så försök att spraya med anti bakteriell spray efter varje användning så det inte samlas bakterier inuti svampen som sedan utvecklas.

The top is a soft, round little sponge and if you spin it the concealer will slowly come out onto the sponge. This have both ups and downs. The sponge helps to applicate the concealer easy and smooth but it will also gather bacteria, so try to spray it with antibacterial spray after each use so that the bacterias won’t evolve.

IMG_9028 copy

Före och efter. Som ni kan se passar tonen min hud väldigt bra. Concealern är lätt och tunn men täcker fortfarande det nödvändiga med ett enkelt svep. Som ni kan se har jag använt den på fler ställen än runt mina ögon, främst för att ni ska kunna se mer hur effektiv den är. Jag har sällan stora påsar under ögonen men ofta rodnader i ansiktet. Kort och gott kan jag säga att jag var väldigt nöjd med denna, billig och enkel att använda dessutom!

Before and After. As you can see the color fits my suntan very well. The concealer is light but it still covers everything with one easy swoop. As you also can see Ive been using it all over my face and not only under my eyes. This way you can really see the change and how effective it is. I rarely have big bags under my eyes, however, I do usually have redness in my face. As to say, I was very pleased with this one. Cheap, effective and easy to use!

Screen Shot 2015-03-23 at 10.04.43 AM

0

You may also like

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: