SHOP MY CURRENT FAVORITES


Kings And Melrose

IMG_9139 IMG_9140

Min vän Alia har precis lanserat sin hemsida Kingsandmelrose där hon säljer sina smycken! Designade och tillverkade här i LA med all kärlek och omtanke man kan tänka sig. Jag fick ett par av mina favoriter under den tidiga processen innan hon ännu hade alla smycken, men de finns så många fina! Minimala men ändå med små detaljer, det gör dem både tidlösa och speciella.

Smyckena finns i både guld och silver, kanske roséguld kommer i framtiden. Guldsmyckena är gjorda i mässing och platerade i 14 eller 18 karat guld för tillfället och silversmyckena är 100% silver. Alla produkter finns i begränsad upplaga så det gäller att vara snabb om man önskar något! Kronan som ni ser på halsbandet är företagets logo och jag vill nog gärna ha ett par matchande örhängen, kronan är så himla tjusig!

My friend Alia recently launched her webshop Kingsandmelrose selling her amazing jewelry. Designed and made locally here in LA with all the love that they possibly can get. I got a few of my favorite pieces before the release and I love them! Animal but still that edgy little special detail to make them timeless yet special. 

The jewelry are available in both gold and silver for now. The gold ones are gold plated brass, 14 or 18 karats while the silver ones are 100% sterling silver. All jewelry are available in a limited amount so if you want something you better get a hand on them fast because they may not come back again. The crown that you see on the necklace is the company logo and Id love a pair of matching earrings (not up on the site yet), the crown is adorable!

0

You may also like

8 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: