SHOP MY CURRENT FAVORITES


Fashion For Breakfast / WhoWhatWear

Tur som jag har så var jag ledig från skolan denna Torsdagen, annars hade jag aldrig haft möjlighet att gå på ännu en frukost. Jag älskar verkligen atmosfären och hur fint det är på Cecconi’s! Allra finast är ju marmorborden, men de finns det tyvärr väldigt få utav och är i stort sett alltid reserverat för de som hostar frukosten. Denna gången var det WhoWhatWear som hostade och bland annat pratade om hur det är att starta och jobba bakom en sån stor blogg och det företag som det blivit.

As lucky as I am I had a day off from school this Thursday, which ment that I was able to go to this weeks breakfast event.I really love the atmosphere and how lovely Cicconis are. The most gorgeous is definitely the marble tables and details, sadly the marble tables are very few and almost always reserved for the hosts. This time WhoWhatWear hosted this morning breakfast and they talked about how it is to start a successful blog and business.

IMG_9098

Så många goda frukostar att välja mellan, kaffe eller te bjuds man på också och allt kostar 15 dollar med dricks och allt inräknat. Det är verkligen en super ide att marknadsföra både restaurangen, företaget FashionForBreakfast samt de som hostar frukostarna. Bland annat så har jag varit där då Anine Bing hostat, Rumi Neely, Pret-A-Reporter och många andra fantastiska personer inom modevärlden som på något sätt lyckats och delat med sig av sina bästa tips.

There are so many different delicious breakfasts to choose from, coffee and tee are also complementary to the breakfast with a standing price of only 15 dollars. It is truly a great ide to promote the restaurant ad the businesses or people hosting the breakfasts. Amon the hosts there have been Anine Bing, Rumi Neely, Pret-A-Reporter and many other successful people in the fashion industry to share their best tips and their stories. 

IMG_9103

IMG_9105

Denna gången tog jag Bagel med rökt lax, mjuk ost och grönsaker, så himla gott och fräscht!

This time i ordered the bagel with smoked salmon, cream cheese and veggies, so good! 

0

You may also like

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: