SHOP MY CURRENT FAVORITES


IKEA Must Haves

1 – Lövbacken Coffee Table 2 –Koldby Cowhide Black and White 3 – Ofelia Blanket 4 – Gaddis Basket

Något som jag verkligen ser fram emot är att äntligen få köpa ett hus, att ha mitt egna hem som jag kan göra vad jag vill med och veta att där kommer jag bo kvar. Bara att känna att allt är mitt och alla beslut är upp till mig. Även om jag redan nu inreder mitt egna sovrum som en galning så är det inte tillräckligt för att täcka mina behov. Jag vill ha huset fullt i blommor och olika stilar i olika rum, åh, jag kan inte mer än längta.

IKEA har på den senaste tiden verkligen höjd ribban när det kommer till design och inredning. Ingen har väl missat möblerna med trådlösa laddare till telefoner?! Många nya objekt är också mer industrialiserade med detaljer som jag bara älskar, dessa kommer jag dock inte visa i detta inlägget, men kanske i ett annat om ni gillar detta!

Something that I’m really looking forward to in my life is to buy and own my own house. My own home which I can do whatever i wish and no one can say something else. Just to feel that I have my own place where I will be. Even if i have my room to decorate its far from enough. I want a house full of flowers and rooms in different themes. I can’t more then dream.

IKEA has lately been rising the bar when it comes to design and details. And no one has misse out the incredible furnitures with wireless phone chargers?! A lot of new objects like lamps are industrialized with details that I just love, however nothing I will write about today, but maybe in another post f you like this.

tejn-faux-sheepskin-white__0308221_PE342032_S4-2Teint Faux sheepskin 

Denna godingen äger jag redan och den pryder min lilla “kontorsstol”. Det är den perfekta lilla dekorationen för varje plan yta som finns. Gold, stolar, vid kanten av soffan eller på sängen. För er som missat inlägget där jag visar min arbetsplats så hittar ni det här.

I already own this lovely little thing thats perfect as a decor on any cold spots of your home. Chairs, sofas, beds and floors, it basically goes anywhere and leaves your room with a more warm feeling! For you who have missed out my workspace post where you can see this on among others, you can read it here.

20153_cosl20a_01_PH123675

Stockholm Duvet Cover and Pillow Cases / Stockholm Throw / Holmsel Chair

Ett sovrum gillar jag ljust och stort! Jag är absolut inte emot färger i detaljer men jag ser gärna att det är vitt eller i en neutral färg, allt handlar om preferenser antar jag men jag skulle inte vilja ha någon mörk möbel i mitt sovrum. Ljust trä som sängramen ovan är i gillar jag absolut, det ger en otroligt jordnära och lugn känsla för min del.

I like a bedroom big and bright! Im absolutely not against colors in details and decorations but i prefer white or neutral colors. I guess its all about preferences but I would not like to have any dark furnitures in my bedroom. Light wood like the bedroom above is gorgeous and it gives me a calming feeling. 

20152_cols09a_01_PH121758

Söderhamn Sofa / Gullklocka Cushion Cover / Henrika Throw / Åstorp Floor Lamp Base

Vilken underbar färgklick denna soffan är alltså! Jag vet att den även finns i en underbar ljusblå färg som flera av mina vänner äger. Jag önskar verkligen att jag själv var lite galnare när det kommer till färger i inredning för detta är så himla fint. Ändå enkelt med en färgklick som står ut lite. Själv här hemma har vi en superfin soffa från Urban Home i en neutral färg, verkligen fin men vårar hem kan garanterat behöva en lite update på inredningsfronten.

This couch adds some wonderful colors to the grey living room. I know that it also comes in a wonderful light blue color that a few of my friends owns. I wish myself that I were more bolder with colors because its just lovely! This particular room is still simple but the color stands out. We have a wonderful sectional from Urban home in our house in a neutral color. Its really nice looking and so comfy but out house could need an upgrade! 

0

You may also like

14 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: