SHOP MY CURRENT FAVORITES


Dream Eyes

Jag fick hem dessa linserna* i färgen blue shimmer för någon vecka sedan men blev rätt besviken när jag väl fick på dem. Det var ett tag sedan jag hade linser senast, men dessa är nog de sämsta jag någonsin haft. De kändes väldigt tjocka och var alldeles för stora! Varje gång jag blinkar så känner jag att det är något där. Till min besvikelse var de ingen höjdare för jag tror de hade kunnig vara otroligt fina annars!

IMG_9108

I got these lenses about a week back in the color blue shimmer but got very disappointed when I finally got them in place. Its been a while since I’ve used lenses, but these are sadly the worst I’ve ever tried or used. They feel thick and are very big, way too big for me at least which you can see. Every time i blink I can feel that they are there. Its very disappointing because I believe that they could look really good otherwise! 

0

You may also like

18 comments

  1. Testa en blå sminkning till! Det kommer framhäva linserna nåt otroligt jag lovar! 😛 Kommer se helt annorlunda ut. Men jag fattar att det är jobbigt att känna dom skava hela tiden. Det vill man ju inte 🙁

  2. Ja dom såg lite överdrivet stora ut för att ha till vardags, hade dom vart mindre som du säger så hade dom garanterat varit sjukt nice! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: