SHOP MY CURRENT FAVORITES


WeHeartIt LA Meetup

Weheartit hade sin första meetup någonsin i Los Angeles nu i helgen dit jag var inbjuden. Tittade förbi ganska snabbt och fick även en liten goodiebag som jag kan visa er sedan! På plats fanns bland annat grundaren utav weheartit, några stora youtuberes tillsammans med massa olika företag och utställare.

Weheartit had their first ever metope in Los Angeles this weekend that I was invited to. I went over there to see what it was all about and also came home with a little goodie bag. On site we could meet the founder of weheartit as well as a few local Youtubers and a lot of companies. 

IMG_8981

En utav utställarna som var där var Bodyography som visade oss deras hela kollektion utav makeup. Man fick små touch-ups och tips från representanten som var där. Jag gillade verkligen deras borstar och concealern.

One of the companies there was Bodyography that showed us their line of cosmetics. You could receive touch-ups and advice form the makeup artist that was there. I really liked their brushes and the concealer.

IMG_8983

Flertalet dryckessponsorer var på plats och delade ut drycker. Perrier var en utav dem och min absoluta favorit, endast för att de hade så många olika smaker utav sitt mineralvatten. På plats fanns även Runa med sina energidrycker och Groundwork Coffee med sitt organiska kaffe.

Quite a few different brews were there to make sure we all were hydrated. Perrier were one of them and by far my favorite with their mineral water. Runa was also there with their energy drinks and Groundwork Coffee gave us a coffee break with their organic coffee. 

IMG_8985

Nubar var även stationerade på plats och gav snabba manikyrer till alla som ville få sina naglar fina.

Nubar was also there to give us fast manicure touch-ups. 

IMG_8987

Fake bake var också på plats. De erbjuder brun utan sol produkter till kropp och ansikte men även sminkprodukter. Deras produkter varierar från spray tan till gel vilket är perfekt. Jag vet att vi fick en produkt utav dem i goodiebagen som jag verkligen vill testa!

Yet another company that were there was Fake Bake that offer tanning products and makeup products. They have both spray tan and gel which is perfect. We got some products from them in the goodie bag and I can’t wait to try them!

0

You may also like

8 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: