SHOP MY CURRENT FAVORITES


Vintage Levis Boyfriend Jeans

IMG_9009 IMG_9007 IMG_9005 IMG_9004

Som ni kanske har märk så har bloggen krånglat en hel del, bilder laddades inte upp, inlägg publicerades inte och gamla inlägg försvann eftersom Finest jobbar med någon uppdatering. Jag väljer själv att avstå från att blogga när det är problem, är bara frustrerande, tidskrävande och ja, om det inte ens publiceras så varför göra det?

Jag och Michaela var på en liten marknad i Söndags där jag hittade dessa Vintage Levis Boyfriend Jeansen för bara 25 dollar (ca 200 spänn), vilket kap va! Prövade dem inte ens, körde på ögonmått och eftersom det är hög midja kan jag bara dra på ett bälte då de är ytterst lite för stora men passar ändå!

You may have noticed that I haven’t updated for a few days. The reason to that is that Finest has been working on updates that have been causing complications with uploading pictures and publishing posts. I myself won’t even bother to try during these timeframes that problems are, just because why even try wen it won’t even post?

Me and Michaela went to a flea market Downtown this Sunday where I found these Vintage Levis Boyfriend Jeans for only 25 bucks! Eye measurements are the best, didn’t even try them and oh so right I were. Even if they are a little big they are high waisted, which means that I just can put on a belt and they still look good on me!

0

You may also like

9 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: