SHOP MY CURRENT FAVORITES


Workspace

IMG_8972

Välkommen in i mitt hem, äntligen! Är fortfarande långt ifrån klar med mitt rum, har inte ens påbörjat att försöka få upp klädstången, snacka om lat! Men jag är himla nöjd med hur det ser ut hittills. Det sista är bara att få upp stången och få ordning på min garderob. Idag ska ni få se min lilla arbetshörna som jag är lite extra stolt över, haha. Ovan så ser ni allt uppifrån.

Welcome to my home, finally! Im still far from done, and I haven even gotten the cloth rod up yet. Im super happy with how it looks so far, but basically all I need to do now is getting that rod up so I can get my closet organized. Today you will be seeing my workspace that I’m really proud and happy of. On the picture you can see it from a bove.

IMG_8970

Och såhär ser det ut. Tyvärr står det en stor säng i vägen, annars hade jag kunnat visa er hela bordet som är så himla fint. Lite påkostligt, men så mycket snyggare än vad man kan hitta på IKEA! För 110 dollar fick jag detta bordet från Hayneedle. Det är ganska brett och har två hyllor på vänster sida som man kan ändra höjd på hur man vill. Enkelt, snyggt och praktiskt som ett bord ska vara! Om ni vill se en helbild på bordet kan ni göra det här.

And this is what it looks like. Sadly, I have a big bed in from of the desk blocking the way of having me show you the whole set up. I payed the price, but its so much nicer than any desk at IKEA. For 110 bucks at Hayneedle I got this beautiful wide desk with adjustable shelves. If you want to see the whole table you can do that here.

IMG_8966

Mest nöjd är jag utan tvekan med stolen! Också aningen påkostlig, men jag lägger hellre en större summa på en snygg bekväm stol än en mindre summa på en ful stol som antagligen kommer gå sönder inom några månader. Denna fann jag på Amazon för 100 dollar, finns ju även i hela färger om man föredrar det, men jag ville faktiskt ha en genomskinlig. Pälsen på stolen kommer från IKEA och likaså bordslampan. Om ni har några frågor så tveka inte om att kommentera dem, det är säkert massa detaljer jag utelämnat!

The chains is by far my favorite item of them all. A bit expensive, but id rather put those money on one chair then several ones until I actually buy a decent one. I found this one on Amazon for about 100 bucks, it was also available in white for a much cheaper price, but I really wanted the clear one. The little fur ont he chair is from IKEA as well as the table lamp. If you have anything else you want to know do not hesitate to comment, Im sure I left out a lot!

0

You may also like

13 comments

  1. Men åh! JAg önskar att jag kunde se bilderna, men det är antingen något fel på min dator eller din blogg som krånglar. Hade ju varit schysst att se 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: