SHOP MY CURRENT FAVORITES


Breakfast Time – Banana Oatmeal

IMG_8867 IMG_8877 IMG_8878Untitled-1Min roomie Lensa tipsade om ett super enkelt och gott sätt att äta havregrynsgröt. Jag tycker egentligen inte om det alls och brukade dränka det i sylt, äppelmos eller socker för att kunna äta det. Men nu har jag lärt mig ett supergott recept som är ätbart! Mosa bara bananen, ha i lite kokosolja och toppa gröten sedan med valfria frukter, nötter eller annat som du vill ha på! Jag gör dessutom i stort sett varenda morgon färskpressad grape och apelsinjuice som är så lätt och gott. Dricker även detox te flera gånger om dagen numera.

My roomie Lensa taught me a new way o eat oatmeal, usually i can’t even eat it because i don’t like it and drench it in whatever sugary i have at home, but now i know a healthy and tasty way to eat it! Just mash the banana into the oatmeal and put in some coconut oil, finish off with toppings of your choice. Fruits, nuts or something else healthy and tasty. I also make fresh pressed grapefruit and orange juice almost every morning, beats the bough ones by miles! I also have  few cups of detox tea every day.

0

You may also like

18 comments

  1. Öööh, alltså är det bara jag som tycker att det är konstigt att teet ligger och flyter runt? hahah, ska man inte ha en tesil kanske? ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: