SHOP MY CURRENT FAVORITES


Room Details

IMG_8754IMG_8762
IMG_8771

Har äntligen börjat bli klar med mitt nya rum, det är fortfarande några saker som ska fixas. Ska bland annat få upp en till klädstång och en hylla, antagligen sätta upp TV:n på väggen och sedan köpa en panel att ha över skrivbordet som jag köpt. Väntar även på stolen till skrivbordet! Men än så länge är jag riktigt nöjd med hur mitt rum ser ut!

I have finally started to get in order in my new house and room. There are although some few things that need to get done like putting up another cloth rod and a shelf, I might put up the TV on the wall and a grid over my desk that I just got. Im also waiting for the chair to the desk, but so far I’m really happy with how it looks!

0

You may also like

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: