SHOP MY CURRENT FAVORITES


Lunchin

IMG_8736 IMG_8740

Vi har äntligen flyttat och börjat att stadga oss. Gjorde iordning en supersnabb hälsosam och god lunch idag. Olika soters sallad, spenat, kål, avocado, torkade körsbär, pekannötter, feta ost och bara vanlig rökt lax! Så himla gott och går superfort att fixa.

We have finally moved in and are staring to settle down. Made myself a super tasty and healthy lunch today. Different greens like spinach and kale, avocado, dried cherries, pecans and some few cheese with smoked salmon on the side. Its so fast and easy to prepare, yet so jummy! 

0

You may also like

10 comments

  1. Hej Sofia! Men hur coolt är det inte att du bor i Los Angeles?! Ska förmodligen åka dit på semester i April och vore så kul om du kunde ge lite insidertips som den äkta Los Angeles bo du är;) Om du har ett sådant inlägg redan, länka gärna. Försökte hitta något i arkivet/kategorierna men är uppenbart sämst på att leta haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: