SHOP MY CURRENT FAVORITES


I just ordered the most amazing pastry board ever

Alltså åh, jag beställde nog precis hem finaste skärbrädan någonsin, och den är stor också! Inte liten och fjuttig som den på H&M Home. Denna hemsidan hade massa fina saker i marmor, som kaveln ni kan se i bilderna, men det fick bli brädan bara för nu, skärbrädan hittar ni direkt här. De skickar utanför USA men då måste man ringa för att beställa! 

I just ordered the most amazing pastry board in marble, and this one is big too! Not small like the one from H&M Home. They hade multiple marble items, like the Marble rolling pin, but the board will do for now, you can find it directly HERE.

PRO-535591_Default_1_430x430 copy

0

You may also like

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: