SHOP MY CURRENT FAVORITES


IT’S OVER!

Äntligen klar med denna terminen! Livet kunde inte varit skönare alltså. Tog resten utav min måndag ledig för i morgon börjar förberedelserna inför julfirandet på onsdag, vi är en hel bunt med kompisar som ska fira svensk jul den 24:e.

Jag passade även på att beställa hem dessa örhängena som jag velat ha så himla länge, samt en ny liten plånbok då alla som jag har är sjukt stora och jag behöver något mindre.

Finally done with this semester and life couldn’t be better right now! Tomorrow the preparations for the christmas celebration begins. We are a few swedes that will celebrate it Swedish style the 24:th.

I also ordered these earrings that I’ve been wanting for as long as i can remember and also a new small wallet which i need, because the ones that i have are enormous. 

_9255480

0

You may also like

7 comments

  1. Hur känns det att fira med vänner och inte familj i år? Eller skedde samma grej förra året med? 🙂 Intressant feeling. Jag har alltid bara firat med släkt och familj. Jag önskar er en riktigt god jul ♡☆

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: