SHOP MY CURRENT FAVORITES


Alexander Wang Marion

Så länge som jag letat och suktat efter den perfekta, alltså verkligen perfekta, lilla crossbody väskan och har nu äntligen hittat och köpt den! Jag svängde förbi Barneys New York i Beverly Hills och hamnade snabbt bland väskavdelningen på fjärde våningen. Där stod den, i perfekt höjd, på en hylla tillsammans med några liknande modeller och kallade på mig. Jag tog en titt på den, satte ner den och tog ett varv på våningen och fann sedan mig själv åter igen vid väskan.

Det är vid sådana tillfällen som jag verkligen slår till och köper något oavsett pris, för inte bara vet jag att jag vill ha den. Jag vill verkligen ha den och det känns rätt. Denna lilla godingen från Alexander Wang gick på 725 dollar, vilket motsvarar ca 5900 svenska kronor, och kan ha varit den bästa investeringen jag gjort i år.

Ive been searching and longing for so lang after the perfect cross body bag, and now i have finally found it! I stopped by at Barneys New York in Beverly Hills and prompt found myself in the bag section on the 4th floor. And there it was, the perfect little bag. I went over to inspect it, put it down and took around on the floor but found myself later by the same bag.

It is moments like this when i just know that it is right. I do not only really want it, it is just right to get it. This little beauty from Alexander Wang ended up on a total of 725 dollars and may have been my best investment this year.

IMG_8288 IMG_8292 IMG_8293 IMG_8301

0

You may also like

17 comments

  1. Otroligt snygg väska ! Det bästa som finns är en väska som känns helt rätt ! 🙂 Själv är jag såld på Mulberrys Bayswater. Har en i oak men blir nog en i svart med 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: