SHOP MY CURRENT FAVORITES


H&M Home

Igår fick jag hem en stor låda med lite saker från H&M Home. En mysig filt i fuskpäls och den uberfina och så populära marmor skärbrädan. Åh, filten är sååå mysig och fin. Älskar verkligen så mycket saker i H&Ms Hem kollektion och kommer absolut beställa mer. Nu när jag beställde dessa så var det 30% rabatt på hela sidan vilket var helt underbart och absolut de få slantarna jag hade.

Yesterday I received a box box of some stuff from H&M Home. One of the thins was a big white faux fur throw that I just LOVE. Its so soft and looks so great! Another thing that i got was a Ceramic cutting board in marble pattern. H&M had at the time 30% off and it was some well spend money. I totally adore so much of their things in the Home collection and will definitely get some more things. 

IMG_8259IMG_8229

Voluspa Maison Noir “Crisp Champagne” 2 Wick Printed Tin Candle

0

You may also like

22 comments

  1. Jättefin skärbräda! Beställde själv den för ett tag sedan, men den fick tyvärr åka tillbaka då jag inte hittade någon bra plats att ha den på. Har två andra i marmor redan, så det får räcka 🙂 Men håller med om att H&M Home är fantastiskt bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: