SHOP MY CURRENT FAVORITES


Street League

För första gången så hålls Street League i Los Angeles, självklart var vi på plats för att heja på vänner. Som vanligt tog Nyjah hem vinsten trots ett dåligt fall under träningen igår. Är så fruktansvärt trött så det blir en nap innan, om, vi går ut. Blir troligtvis Teddys på Roosevelt eftersom efterfesten till Street League hålls där. Monster hostar som vanligt. Eller så kanske vi åker ut till Nyjah om han har fest, men det är ju så fruktansvärt långt till honom. Ja vi får väl se. 

It’s the first time Street League is in Los Angeles, and we were of course there to cheer on friends. Nyjah took the win as usual even tho he had a bad fall yesterday during practise. I’m so tired, it’s nap time! We might go to the afterparty later at Teddy’s, or maybe to Nyjahs house if hes hosting a party, it’s just so damn far to his house. We’ll see. 


0

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.