SHOP MY CURRENT FAVORITES


Internship in downtown

ONSDAG DEN 2 JULI 2014, 20:14
Jacket – Zara / T-shirt – HERE / Necklace – Fleamarket Bargain / Jeans – HERE / Shoes – HERE / Bag – H&M

Det började med att jag endast skulle på intervju till en praktikplats i Downtown idag, men igår kväll mejlade hon och frågade om jag ville börja direkt. Förhoppningsvis så gillar de mig och vill ha kvar mig hela sommaren, kanske längre, vad vet jag. Ta tillfällen och vara flexibel med sitt schema är A och O om man vill ta sig någonstans. 

Jag vet att jag varit frånvarande på bloggen, men det är mycket som är igång och händer just nu, ni kommer få veta snart och så fort denna ändring gjorts kommer uppdateringen vara som vanligt igen. 

0

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.